KAYKILIN.

öncelikle çıplak ayaklı düşes'e film tavsiyesi için buket buket teşekkürlerimi yolluyorum buradan. çok sevdim. sonra blogger yeni arayüz yapmış biraz fazla, nasıl desem, ofis işi gibi. kişiliksiz bi görünümü var. 

VE. EYLÜL GELDİ. KAYKILIIIINN!!!!!!

ağustosun sonunda bitmiş olması mucizevi gibi. 
eylül programı yapacak olursaaak:

  • 6'sında kayıtlar ve ehliyet sınavının ilk aşamasının açıklanması var. (son altı ay içinde çektirmiş olduğum vesikalık, olmayan ablama benzediğinden ve saçım uzun olduğundan gidip tekrar çektirmem gerekiyor. diyeceksin ki e uzunsa nolmuş, nüfus cüzdanında kumral olup da hayatının geri kalanına sarışın devam eden insanlardan olmak istemiyorum. o var. ayrıca yıl olmuş 2011 hala gidip vesikalık çektiriyor ve üstelik gerilim dolu dakikalar yaşıyoruz lan.)

  • olur da ilk aşamayı geçersem -ki motordan kaldığıma dair güçlü duygular besliyorum-10'unda direksiyon sınavı var. (arabayı kaldırırken hala istop ettiriyorum ya da DELİKANLI bir ankaralı gibi arabaya patinaj çektiriyorum ışıklarda. vitesi değiştirmem gereken o mühim süreyi kafamda "şimdi bu ses vitesi değiştirmem gerektiği anlamında mı yoksa hızlı gidiyorum diye mi geliyor acaba lan?" diye sorgulayarak geçiriyorum ve bunların hepsi toplaşıp bi araya geldiklerinde sınavdan geçemediğimin bildirisi sayılıyor.)

  • 13'ünde hazırlık atlamanın ilk aşaması. (geçiyorum. kaçışı yok.)

  • 14'ünde hazırlık atlamanın ikinci aşaması. (LELELLÖLELLELÖELLAALAlalalalaa. geçsem iyi olur.)

  • 26'sında okul başlıyor. öyle ya da böyle, viva la vida yavrum, diyerek ve erken kalkmaya küfürler saydırarak okula başlıyoruz.

yani aslında bir ay daha var ama en azından yapacak bir şeyler de var arada. bir yıl boyunca bi ara gece gündüzü karıştıracak kadar çalışınca insan acayip bi boşluğa düşüyor. üç ay. bomboşsun. son olarak feysbuk çette "üniversiteyi naptın sen ya" diyen arkadaşa seslenmek istiyorum. profil orada. çalış da gel abi. böyle ucuz numaralarla, ayıp.


ayrıca bundan herhangi birinizde var mı? ya biri hesap almış benden geçiniyor ya da ben anlamadım.

8 yorum :

Adsız dedi ki...

hazırlıkı bitirdim ama ehliyetsizim :') bi arada çıkarman çohiyi olmuş ya.

ekin dedi ki...

sınavdan sonra öyle bi boşluğa düştüm ki. evden çıkmak için bahanem olmalıydı. ben de bunu buldum.

Aamet dedi ki...

Sürücü kursunda ne zaman vites değiştireceğini öğreten birileri bulunur. Onlara yapış sen. Veeee evet yeni arayüz çok resmi.

Buket dedi ki...

arayüz çok rerörö bence de. filmi beğenmene sevindim :)

abuk dedi ki...

şu yeni arayüze gıcık olduğumu söylemiş miydim? alışamadım ben alışamayacağım da sanırım.

bir de ehliyet fikri güzel olmuş, benim sınava girdiğim zamanlar aklıma geldi, nice insanlara ehliyet veriyorlar bu ülkede sen arabayı istop ettirmişsin, vites değiştirmeyi karıştırıyormuşsun bunlar önemli değil cidden çok daha beter insanlar var ehliyet alabilen :) çok rahat bir şekilde geçersin direksiyonu da emin ol.

ekin dedi ki...

aamet: yarın tekrar ders var. KARARLIYIM. öğreneceğim.

abuk: ben hemen eskisine çevirdim ama kaçınılmaz bi sonsa bu ellerimi yüzüme tutarak NOOOO diye bağırmak istiyorum. ayrıca üşenmedim içinde dizayn ve karakteristik kelimeleri geçen geri bildirim yaptım.

yarın yokuşta geri gitmeden araba kaldırmayı öğreneceğim. sınav için büyük bi adım olacak. bir de o "beter insanlar"ı kursta gördüm de ben, haklısın.

zaira dedi ki...

bende de var bu.

ekin dedi ki...

ve site hani pek tekin güzel bir yer gibi de değil, değil mi?