bu linke bi tıklasanıza.


2

10 yorum :

Demirbey dedi ki...

milli kütüp?

Sam Scarlet dedi ki...

seni yerim tamam mı. öldürürüm seni. onlar ne! nasıl güzellikler onlar! tüylerim diken diken oldu lanet olsun o 10 yerden birinde olmak için her şeyi yapardım.

ekin dedi ki...

demirbey: ben de aynısını düşündüm. şöyle bi durdum. milli kütüphane dedim. kafam çok karıştı sonra.

süpersonik sam: ehehe.değil mi ama. işin kötüsü bizde böyle yer olmasını bırak, kitaplara dokunamıyorsun bile. milli kütüphanenin sistemine göre veri tabanında kitabın ismini buluyorsun, sonra yarım saat bekliyorsun ki kitabı depodan çıkarsınlar. evet. karar verdim yurtdışına kütüphane görmeye gideceğim.

Sam Scarlet dedi ki...

vallahi çok mantıklı. bunları gördükten sonra bu ara bu şehrin sınırlarından bile çıkmayı düşünmeyen bünye dünyaya açılmak istedi, öyle bi etki yarattı yani şu kütüphaneler. :)

Günlüğü Tutan Delikanlı dedi ki...

oraların kokusunu merak ettim ben.

Sam Scarlet dedi ki...

parfüm yapsalar keşke o kokudan.

ekin dedi ki...

süpersonik sam: hah desene bir işe yaramış fotoğraflar :) sevindim doğrusu.

günlüğü tutan delikanlı: en son 4-5 ay önce sahafa gitmiştim ve saatlerimi harcama isteğiyle yanıp tutuşmuştum, kütüphaneler de sahaf gibi kokuyordur belki, kim bilir.

Neşe dedi ki...

Aman tanrım! Harikalar! İnsan burada her aradığını bulur eminim. Ayrıca ben de kokularını merak ettim resimlere bakarken ve özellikle Yale'inkine kesinlikle aşık olabilirim. Paylaştığın için teşekkürler, o linke tıklarken hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim. Güzel bi' sürpriz oldu.

Ihlaylamur dedi ki...

Of be ! Mükemmeller ne diyebilirim. Her gün görmek için hepsini direk bloguma koyacağım ! İyi ki paylaşmışsın :)

boşluğun tutsağı dedi ki...

hepsi harika ya.