şimdi size bir salaklık hikayesi anlatacağım. her şeyin detayına, içeriğine, açıklamasına hiçbir şey olmasa bile bir göz gezdiren ben, romanya'da yapacağım sunumun medya ve sosyal medyayla ilgili olacağı kısmını duyar duymaz artık nasıl bir "yurtdışına gidiyorum ulan hem de sevdiğim bi konuda sunum yapıjam" hezeyanına kapıldıysam, kendi kafamda hemen bir sunum planı oluşturup araştırmaya giriştim.

yaklaşık bir haftalık 7953845 siteye girip çıkma sonucu, medya ve sosyal medyayı en sevdiğim konu olan reklamlara bağlayıp "al sana güç" diye bir sonucuna varmayı uygun buldum. dahası ne güzel oldu ne hoş oldu, insanlar eğlenecek diye kendi kendime gururlandım, heyecan yaptım. bu sırada sunumun abstract'ını ilgili hatun kişiye yolladım, "heyecanla gelmenizi bekliyoruz (:::::::" diye cevapladı mail'i.

son üç gündür saatlerdir sunumla uğraşıyordum bilgisayarda, sonra aniden dedim ki şu yazıları mazıları bi gözden geçireyim belki gözden kaçırdığım bi şey vardır. siteyi açtım. kendi konu başlığıma geldim derken ne göreyim, SUNUM MEDYA SOSYAL MEDYA VE POLİTİKAYLA İLGİLİ OLACAKMIŞ AMK. harcadığım zamanın bolluğu lök diye içime oturdu böyle. hayır kız da hiç demiyor ki "nerde politiks? ben göremedim?"

neyse ki hala reklamlarla bağlayabilirim konuyu ama sunumun bi yerlerini değiştirmem, sıralanışı baştan yapmam ve iki örnek daha bulmam gerekiyor. üstelik bunların hepsinin en geç yarın akşamüstüne kadar bitmiş olması gerekiyor ki kendi kendime sunum yapayım, zamanı ayarlayayım. 

yuh diyorum kendime, yuh ulan.

3 yorum :

Bilge. dedi ki...

ahahsdjfgkh CANIM ÇOGTATLISIN :')

ekin dedi ki...

dertler bitmek bilmiyor bilgejim ;)

MAHMUT dedi ki...

Tekila fiyatları mı arıyorsunuz? Tıklayın: tekila fiyatları