fotoğraflarla bildiriyorum #2


yamulmuyorsam sibiu'da koşturarak müzeye yetişmeye çalışırken çektiğim bi fotoğraf.


bu evleri gördüğümde "aa sanki bana bakıyolar gibi" dedim sonra gülerek zaten o evlere gözleri olan evler dediklerini söylediler.


bahsettiğim ikinci el dükkana not bırakmadan on dakika önce.


turist fotoğrafı diyordum. ayrıca gölgede poz verişime dikkatinizi çekerim dkfjgd.


kaldığımız yer. evet fazla şey anlatmadığının ben de farkındayım güzel kardeşim.

Untitled

dracula'nın yönettiği yerlerden biri olan sighişoara, çıktığımız kuleden çekmiş idim.


kulede aynı zamanda bazı şehirlere olan uzaklıklar da bu şekilde yazılmıştı.

evet diyebilirim ki hakikaten bitti romanya yazılarım. şu anda ankara'da sıkıntıdan ölüyorum. yarın öbür gün dolana dolana iş aramaya çıkacağım sanırım. ama önce bedava ense tıraşımı olmam lazım. keşke bi yer bulsam da bana yazları gel çalış sonra gidersin falan dese. gerçekten çürüyor gibi hissediyorum yatağımın üzerinde.

6 yorum :

hartigan dedi ki...

kitabını okuduğum filmi izlemek gibi oldu...
sen bu adrenalinle iş de bulur pazartesi sendromu da yaşarsın merak etme :)

ekin dedi ki...

bana her yaz sabahı sendrom. ama iş bulabilecek miyim bilmiyorum. o konularda az biraz çekingenim.

hartigan dedi ki...

ben de istanbulda öğrenciyim.okulla işi beraber yürütüyordum.dönem içinde part time iş için ilan sitelerine başvuru yaptığımda geri dönüşler oluyodu.ankara durun nedir bilmiyorum.c.v. ni hazırla başvurularını yap derim.umarım bulursun.yazın tatilde değilsen zaman işkenceye döner bilirim...

ekin dedi ki...

ya ben dönem içinde çalışmak istemiyorum. sadece eylül sonuna kadar kendimi oyalayayım okul açılsın ayrılayım istiyorum. ayrıca cv mi. pii 1. sınıf öğrencisinin cv'si mi olur. ne yazacağım ki.

hartigan dedi ki...

ben 3 üm.o zaman dinle cocuk :) monster. elemanonline ,kariyer.net gibi ilan siteleri var ordaki özgeçmiş (havalı ismi c.v.) kısmını doldurduktan sonra senin şartlarına uyan işlere başvurucaksın.öğrenci olman bişeyi değiştirmez,tabi lise mezunu gibi de gösterebilirsin kendini tercih senin.böylece işveren senin gecici olmadığını düşünür ;) ha bir de kfc ve mcdonalds gibi fast food larda çok fazla eleman alımı oluyo ve nispeten rahattır şartları.bunun için oradaki herhangi bir çalışana iş başvurusu için geldiğini söylersen sana bi form vereceklerdir.başvuru sonucunu 3 veya 4 gün içinde açıklarlar.

ekin dedi ki...

adam işi biliyor. teşekkür ederim el atacağım.