işbu post tamamiyle "kız blogu" temalıdır.

sanki diğerleri değilmiş gibi.

iç dünyasının hali bir süre sonra kendine baygınlık vermeye başlayan hemen her hemcinsim gibi kendimi kendimle ilgili şeylere verdim ve buna büyük bir adım atarak, evet dostlar büyük bir adım, EYELINER SÜRMEYİ ÖĞRENMEYE KARAR VEREREK başladım. bi akrabamız arabistan'a mı iran'a mı bi yere gitmişti gelirken sağolsun bize sürme getirmiş. tabi o sürme yaklaşık bir yıldır kabında duruyordu ilk denemem pandaya dönüşmemle sonuçlandığı için. neyse efenim derken derken eyeliner gibi bi şeyin varlığı iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlayınca "benim neden yok" dedim ve bu büyük adımı attım. ama şöyle bi sorun oluştu, sağ gözüme kendimi şaşırtarak çok şekilli sürebilmişken sol gözüm biri sürekli elime vurmuş gibi oldu. yani.

sonra efendime söyleyim rikaviri sürecinin bir diğer parçası olan alışverişe de gittim tabi ki. TABİ Kİ. kendime ayakkabılarlarlar aldım lakin biraz baharlık olmaları ziyadesiyle üzücü; çünkü hevesini alamamış bir genç kız olarak sabah kalkıp pencereden bakacak ve şunun muhakemesini yapacağım: " hmm. karlar erimiş. hmm. kalın çorap giyerim. hmm. zaten derste olacağım fazla dolaşmam. hmm. bence çamur olmaz neden olsun. hmm. bence olur. hmm. acaba üşür müyüm. amaaaaaaan giyecem."

böyle. ayrıca bir ruja seksen milyon vermeyi ahlaka aykırı bulduğum için aynı tonunu farklı markalarda aradım. aradım. aradım. bulamayacağımı kabullenip farklı bi şey aldım. derkeeeen mac'te neredeyse aynı tonunu bulduk. İYİ Mİ. DEĞİL.

yedi saat sonra kalkıp okula gideceğim. bakıyım. evet. bence de uyuyakalacağım.

6 yorum :

Adsız dedi ki...

bir tek saçını boyatman eksik kalmış sanırım. (depresyon başlangıcı seziyorum sende:)

-
melanous

ekin dedi ki...

az biraz mantığımı kaybetseydim onu da yapabilirdim belki eheh. yok buna depresyondan çıkma çabası diyorum ben..

bildiğinkadın. dedi ki...

Aylaynır sebebin benim. Ahkahkakah diye güldüm, aynen böyle. Ah-kah-ka-kah.

ekin dedi ki...

kendi kendime ah kah ka kah diye güldüm. sonra da sesli olarak kendime güldüm.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ PARADOKS PARADOKS!!!11

l b dedi ki...

az mı internette "how to put eyeliner" vidyoları arayıp gözümü çıkartma eşiğine geldim. sağ ibnesi hep güzel oluyo ama sol...

ekin dedi ki...

şunu fark ettim. zaten popüler olan iki video var. birinin ışığı çok kötü diğerinin de öyle bi göz yapısı var ki arasan bulamazsın. hani benim gözümün ortası onun gözünün kenarı falan oluyor.

neyse videolara bok atmayayım denedim olmadı çok üzülüyorum. :(